آموزشگاه زبان کره ای صدیق دانش

مرکز آموزش زبان کره ای در ایران ،تحت مجوز آموزش و پرورش

مدارک لازم برای اخذ وبزا کره جنوبی

    مدارک لازم برای اخذ وبزا کره جنوبی

    اصل پاسپورت
    دو قطعه عکس ۶ در ۴
    پرینت حساب بانکی بالای ۱۰ میلیون ( ۳ ماه اخیر)
    کپی کارت ملی و کپی شناسنامه
    گواهی اشتغال به کاریا جواز کسب با ترجمه رسمی
    ارائه رزرو هتل اجباری می باشد
    چک ضمانت بازگشت ۱۰ میلیون تومانی

 

    شرایط اخذ ویزا :

ویزا توریستی کره جنوبی ۱ ماه اعتبار دارد و در این مدت ۳۰ روز می توانید در کشور کره جنوبی اقامت کنید.
 
ویزا فقط به صورت عادی اخذ می شود، که اخذ ویزا عادی کره جنوبی ۱۵ روز کاری زمان لازم دارد.
 
هر چقدر میزان موجودی حساب بانکی شما بیشتر باشد ، احتمال صدور ویزا کره جنوبی از طرف سفارت بیشتر است.
 
پلیس کشور کره قبل از ورود به کشور در فرودگاه سئول رزرو هتل مسافریت را با هتل چک می کند. در صورت عدم رزرو هتل در یکی از شهرهای کشور کره جنوبی احتمال دیپورت شدن مسافر بسیار زیاد است. پس توصیه می شود حتما برای مدت اقامت خود در این کشور یا همزمان با اخذ ویزا کره جنوبی و یا بعد از آن (قبل از ورود به فرودگاه سئول) هتلی رزرو کنید.
بری اطلاعات بیشتر تماس بگیرید.