آموزشگاه زبان کره ای صدیق دانش

مرکز آموزش زبان کره ای در ایران ،تحت مجوز آموزش و پرورش

آموزش زبان کره ای در کرج

اطلاعيه اطلاعيه

برگزاري كلاسهاي اموزش زبان كره اي در كرج با همكاري مركز اموزش زبان كره اي صديق دانش تهران و يكي از بهترين اموزشگاههاي زبان در شهر كرج محدوده چهارراه طالقاني

روزهاي برگزاري كلاسهاي اموزش زبان كره اي

شنبه ها - سه شنبه ها

حد نصاب كلاسها پنج الي هفت نفر

 

شهريه كلاسهاي گروهي بابت هر ده جلسه مبلغ ٢٥٠ هزاشهريه كلاسهاي گروهي بابت هر ده جلسه مبلغ ٢٥٠ هزار تومان
هزينه پكيج كتابهاي اموزشي مبلغ ١٥٠ هزار تومان

كلاسها هفته اي يك روز در كرج دو ٢ جلسه اي برگزار خواهد شد

براي ثبت نام و كسب اطلاعات بيشتر با شماره هاي    
٠٢١٦٦٦٦٥٩٢٩١٢-٠٢١٦٦٥٩٢٨٦٥
٠٩١٩١٣٧١١٩٥
٠٩١٩٤٢٣٣٩٢٧

استخدام مدرس زبان كره اي

اطلاعيه. اطلاعيه
استخدام مدرس زبان كره اي.

آموزشگاه زبان كره اي صديق دانش
از افراد واجد شرايط جهت تدريس زبان كره اي دعوت به همكاري مي نمايد.

شرايط لازم :
١- تسلط به زبان كره اي تاپيك ٢ به بالا
٢- حداقل سن ٢٣ سال ( داراي اخلاق حرفه اي )

افراد واجد شرايط روزمه خود را به ادرس زير ايميل نمايند.
Shahab.azizzadeh@ gmail .com
بعد از بررسي روزمه و مدارك براي مصاحبه حضوري دعوت به عمل خواهد امد.
مصاحبه نهايي با يك فرد كره اي خواهد بود.

باتشكر
آموزشگاه زبان كره اي صديق دانش

مدرک نمايندگي از دانشكاه سان مون كره جنوبي

مايندكي از دانشكاه سان مون كره جنوبي

 

مدارک لازم برای اخذ وبزا کره جنوبی

    مدارک لازم برای اخذ وبزا کره جنوبی

    اصل پاسپورت
    دو قطعه عکس ۶ در ۴
    پرینت حساب بانکی بالای ۱۰ میلیون ( ۳ ماه اخیر)
    کپی کارت ملی و کپی شناسنامه
    گواهی اشتغال به کاریا جواز کسب با ترجمه رسمی
    ارائه رزرو هتل اجباری می باشد
    چک ضمانت بازگشت ۱۰ میلیون تومانی

 

    شرایط اخذ ویزا :

ویزا توریستی کره جنوبی ۱ ماه اعتبار دارد و در این مدت ۳۰ روز می توانید در کشور کره جنوبی اقامت کنید.
 
ویزا فقط به صورت عادی اخذ می شود، که اخذ ویزا عادی کره جنوبی ۱۵ روز کاری زمان لازم دارد.
 
هر چقدر میزان موجودی حساب بانکی شما بیشتر باشد ، احتمال صدور ویزا کره جنوبی از طرف سفارت بیشتر است.
 
پلیس کشور کره قبل از ورود به کشور در فرودگاه سئول رزرو هتل مسافریت را با هتل چک می کند. در صورت عدم رزرو هتل در یکی از شهرهای کشور کره جنوبی احتمال دیپورت شدن مسافر بسیار زیاد است. پس توصیه می شود حتما برای مدت اقامت خود در این کشور یا همزمان با اخذ ویزا کره جنوبی و یا بعد از آن (قبل از ورود به فرودگاه سئول) هتلی رزرو کنید.
بری اطلاعات بیشتر تماس بگیرید.
 

برگزاری تور آموزشی تفریحی در کره جنوبی

برگزاری تور آموزشی تفریجی در یگی از بهترین دانشگاه های سئول - کره جنوبی

آموزش زبان مقدماتی کره جنوبی - کی پاپ + تور تفریحی گردشی

مدت تور : دو هفته

برای اطلاعات بیشتر با آموزشگاه تماس بگیرید.